Jachtcenter Elburg

Samenwerking Jachtcenter Elburg en Marine Service Loosdrecht

Bij Jachtcenter Elburg bent u aan het juiste adres voor stalling, onderhoud, reparatie en rifit van uw jacht. Op deze werf vindt u een keur aan vakkundige bedrijven die er met elkaar voor zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van uw jacht.

Allround Bootservice in Elburg
Gelegen aan de prachtige Randmeren is Jachtcenter Elburg een ideale uitvalbasis voor verschillende dichtbijgelegen watersportgebieden in Nederland. Niet alleen de Randmeren, maar ook het IJsselmeer, de Hanzesteden met aansluiting op het riviergebied, Giethoorn en Friesland zijn vlakbij. Daarbij is Elburg één van de meeste bezienswaardige oude vestingsteden van Nederland. Ontdek de authentieke sfeer, karakteristieke straatjes en de museumhaven vol met botters.

Marine Service Loosdrecht is bijzonder blij met deze samenwerking, hierdoor vergroten wij onze dienstverlening.
Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden om de motor(en) van uw jacht door ons bij Jachtcenter Elburg te laten onderhouden dan horen wij dit uiteraard graag.

Bekijk via www.jachtcenter.nl welke mogelijkheden jachtcenter Elburg u nog meer kunt bieden.

Marine Service Webshop

Bestel nu uw Volvo Penta onderdelen online via onze webshop aan de hand van de technische tekeningen van uw Volvo Penta motor of aandrijving. Levering uit onze eigen ruime voorraad binnen 2 werkdagen. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen met vragen over het benodigde onderdeel.

  Naar de webshop

scroll up