Over Marine Service Loosdrecht

Alles over Marine Service Loosdrecht

Marine Service Loosdrecht is sinds 1973 gevestigd aan de Oud Loosdrechtsedijk te Loosdrecht als Jachthaven Loosdrecht. Eerst alleen als een jachthaven met een werkplaats waar op kleine schaal reparaties aan schepen werden uitgevoerd.
In 1978 is Jachthaven Loosdrecht officieel Volvo Penta Dealer geworden.
Toen in 2008 de dealerstructuur van Volvo Penta aangepast werd zijn wij 1 van de 6 Volvo Penta Leisure Centers binnen de Benelux geworden.
Sinds januari 2015 hebben Tom en Noor de Wit het service bedrijf overgedragen aan Olaf Böhm & Marieke de Wit en is de naam sinds september 2016 veranderd in Marine Service Loosdrecht, een naam die de werkzaamheden en de denkwijze van het Servicebedrijf veel beter omvat. Samen met de rest van de medewerkers vormen zij nu het team van Marine Service Loodrecht.

Ons team van technische medewerkers beschikt over alle noodzakelijke kennis om alle technische problemen op te lossen, zowel elektronisch als mechanisch.
Voor dit technische team staan er 3 volledig uitgeruste servicewagens klaar waarmee we op locatie al het onderhoud en de meeste reparaties kunnen uitvoeren. 

Onze collega’s in de winkel kunnen u uitstekend adviseren over de onderdelen en accessoires die u nodig heeft om uw motor zelf te onderhouden. Uit onze voorraad kunt u de meeste onderdelen direct meenemen.

Wij zijn u graag van dienst, bij u aan boord, of bij ons in Loosdrecht,

Team Marine Service Loosdrecht

 

 

 

Marine Service Webshop

Bestel nu uw Volvo Penta onderdelen online via onze webshop aan de hand van de technische tekeningen van uw Volvo Penta motor of aandrijving. Levering uit onze eigen ruime voorraad binnen 2 werkdagen. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen met vragen over het benodigde onderdeel.

  Naar de webshop

scroll up