Volvo Penta Service

Service aan uw Volvo Penta motor

Wij verrichten de werkzaamheden aan uw Volvo Penta motorinstallatie waar u wilt!
Met onze 3 volledig ingerichte servicewagens met al het benodigde gereedschap en uitleesapparatuur komen wij naar uw schip toe om in uw eigen haven onderhoud en reparaties aan zowel elektronica als mechanica uit te kunnen voeren.
Uiteraard kunt u ook bij ons in Loosdrecht terecht voor het onderhoud of een reparatie. Dit kan zowel over het water als over de weg.

In onze bedrijfsruimte aan de Oud Loosdrechtsedijk beschikken wij al de benodigde apperatuur voor groot onderhoud, reparaties en revisie. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, hebben wij verschillende werkplaatsen voor revisie van motoren, revisie van aquamatic aandrijvingen, keerkoppelingen en saildrives. Wij beschikken ook over een stationaire testbank om de motoren na de revisie of reparatie te kunnen testen. Onze loods is beschikbaar voor schepen die voor reparatie van de motor of de aandrijving naar binnen moeten. Met één van onze collega’s bespreekt u uw onderhoudswensen of storingen.

Samen wordt er gekeken wanneer wij de werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

Mocht u nog niet bekend zijn in ons klantenbestand dan zullen wij u altijd vragen naar het motornummer van uw Volvo Penta motor. Aan de hand van dit motornummer kunnen wij in het Volvo Penta systeem bekijken of er nog openstaande campagnes op uw motor of aandrijving zitten. Indien dit het geval is zullen wij deze uiteraard direct met de overige werkzaamheden uitvoeren, de kosten hiervan zijn volledige voor rekening van Volvo Penta. Wij hanteren de onderhoudsschema’s en daarmee de richtlijen van Volvo Penta tijdens onze Servicebeurten.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onze winterservice. Houdt aan het einde van het vaarseizoen onze website in de gaten voor de mogelijkheden.

Volvo Penta Service Protocols & Manuals

 

Marine Service Webshop

Bestel nu uw Volvo Penta onderdelen online via onze webshop aan de hand van de technische tekeningen van uw Volvo Penta motor of aandrijving. Levering uit onze eigen ruime voorraad binnen 2 werkdagen. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen met vragen over het benodigde onderdeel.

  Naar de webshop

scroll up